Vinter menu
Restaurant Svanelunden

Restaurant Svanelunden

Vinter menu

Forretter:


Carpaccio af torsk
Carpaccio af torsk, variationer af beder og tomat samt sprøde urter.
115.-


Andeterrin
Andeterrin, foie gras, kirsebær, sennep, jordskokke chips og sprøde urter.
135.-


Sprængt kalvetunge
Sprængt kalvetunge, kål, gulerod, citroncreme, sprødt brød og urter.
115.-


Laks.

Røget laks, krydderurt mayo, rygeost, sprød rug og crudité.

Kr. 105.-

 

Kammusling a´la Nage

Stegte kammuslinger, hvidvins syltede urter, tomat og sauce Nage.

Kr. 125.-

 

 

Hovedretter:

 

Oksecuvette
Grillet spidskål, ristede nødder, brombær, pommes røsti og kraftig reduktion.
205.-


Svinebryst
Langtidstilberedt svinebryst, karamelliseret løg, syltede pastinakker, merian, pommes Rissolées og sauce Espagnole.
195.-

 
Torsk
Dampet torsk, grillet rosenkål, spinat, urtekartofler og sauce Beurre Blanc
235.-

Confiteret andelår
Sprængt andelår, pommes Anna, luftig hønse creme og sprøde urter.
215.-

 


Desserter:


Gammeldags æblekage
I nye klæder.
105.-


Rødgrød
Mørdejs crumble og vanilje.
95.-


Crepes Suzette
Pandekager flamberet i køkkenet, mandler, appelsin, citron og vanilje is.
135.-


Pære belle Helene
Chokolade, vanilje og pære
120.-

Vi bruger cookies til at levere de tjenester og funktioner, der tilbydes på vores hjemmeside, og til at forbedre vores brugeroplevelse.

Godkend